Selecteer een pagina

Over Personal Training

Sport en beweging wordt door TRUST professioneel aangepakt. I.o.m. de coach wordt bepaald of je in aanmerking komt voor personal training. Aan personal training hoort een duidelijke hulpvraag te zitten. Is dit het geval dat zal er na het assessement een plan van aanpak worden opgezet om personal training naast de coachsessies uit te voeren.

Een hulpvraag is dus wel een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan de personal training. Enkele hulpvragen die bij ons binnenkomen en die direct gelinkt kunnen worden aan personal training zijn;

* Overgewicht

* Ondergewicht (spieropbouw)

* Laag zelfbeeld

* Agressiebeheersing

* Woedeaanvallen (komt vaak voort uit beschadigde emoties)

* Assertiviteit vergroten of begrenzen

* Burn out

Kennismaking

+

Assessement

Wij maken graag eerst kennis met je. Tijdens een eerste gesprek willen we jouw hulpvraag duidelijk krijgen. Dat is van groot belang omdat we dan gerichte begeleiding kunnen geven. Daarvoor zullen we je een aantal vragen stellen waaruit blijkt dat we samen aan die hulpvraag kunnen gaan werken. Deze kennismaking duurt ongeveer 1 uur.

Na de kennismaking volgt een sport-assessement. Hierin meten we jouw vermogen, kunnen en motivatie. Dit is een intensief onderzoek waarbij je meerdere oefeningen uitvoert. Samen met de uitslag van het kennismakingsgesprek volgt een advies dat met jou wordt doorgesproken. Hierna maken we heldere afspraken en kan je starten. Het assessement duurt ongeveer 1 uur. 

 

Personal Training 4-strippen

4 Strippen geeft recht op vier keer personal training van 1 uur.

Personal Training 8-strippen

8 Strippen geeft recht op acht keer personal training van 1 uur.

Personal Training 12-strippen

12 Strippen geeft recht op 12 keer personal training van 1 uur.

Assessement Personal Training

Het assessement voor personal training gaat samen met het kennismakingsgesprek en duurt samen ongeveer 2 uur.

Groeps Training

Het volgen van groepstrainingen is mogelijk in overleg met de trainer. Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit ook ter sprake. Een groepstraining duurt 1,5 uur. De kosten worden per 1,5 uur gefactureerd.

Doe mee

Laat hier uw gegevens achter zodat we contact met je kunnen opnemen.

Uw gegevens worden zeer zorgvuldig gebruikt en worden nooit aan derden doorgegeven zonder uw nadrukkelijke toestemming.

11 + 5 =